Asiakkaat

Boutique Bigarrella on laaja ja vakiintunut asiakaskunta. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin.

Erja Lyytinen, blues-laulaja

”Mittatilaustyönä olen saanut juuri sellaisia asuja kuin esiintyjänä tarvitsen. Pirjo Savolaisen luomukset ovat uniikkeja, yksilöllisiä ja kauniita taideteoksia. Ne kertovat pitkästä kokemuksesta alalla sekä esteettisestä silmästä, joka näkyy esimerkiksi tikkausten yksityiskohtaisena viimeistelynä.
Erja Lyytinen, blues-laulaja

Esiintyvänä taiteilijana odotan esiintymisasuiltani poikkeuksellisen paljon. Asun täytyy olla sellainen, että voin keskittyä itse esiintymistilanteeseen. Laulajan vaatteen tulee esimerkiksi joustaa, jotta ilma pääsee kulkemaan keuhkoissa vapaasti. Energisen ja eläväisen esiintyjän täytyy myös pystyä liikkumaan vaivattomasti. Kaiken lisäksi esiintymisasun pitää erottua massavaatteista.

Boutique Bigarressa käytetään vain parhaita nahkoja, joista monet ovat kotimaisia. Materiaalina nahka on vertaansa vailla, koska sitä voi muokata vielä vuosienkin jälkeen. Pirjo Savolaisen tekemät nahka-asut kestävät tarkastelua läheltä ja katsomista kaukaa, sekä pitkää käyttöä. Kantajalleen ne ovat sijoitus.”

Marjo Yliperttula, biofarmasian professori

”Minua on aina miellyttänyt nahkavaatteen käytännöllisyys ja siihen käytön myötä tuleva persoonallinen patina. Bigarren asiantuntemuksella mittojeni mukaan tehtyjen nahka-asujen istuvuus on taattu.
Marjo Yliperttula, biofarmasian professori

Kun matkustan työni vuoksi konferensseissa pitkin maailmaa, pidän siitä, että voin ottaa nahka-asun matkalaukusta ja pukea sen saman tien ylleni – ilman silitystä.
Viihdyn nahassa sekä arjessa että juhlassa: nappafarkut ovat tosi mukavat työhousut ja pitkä punainen säämiskäinen juhlapukuni huomataan jopa yliopiston karonkoissa."

Sisko McRae, toimitusjohtaja

”Harrastukseni, työni ja kiinnostuksen kohteeni vievät minua monenlaisiin paikkoihin ja tapahtumiin, joihin haluan pukeutua tilanteeseen sopivalla tyylillä. Saatan löytää itseni tiistaina rock-konsertista, perjantaina oopperasta ja lauantaina jazz-klubilta. Joskus taas mieliala vaikuttaa pukeutumiseen: tyylini voi olla vaikkapa romanttinen, lady-like tai jopa maskuliininen.
Sisko McRae, toimitusjohtaja

Arvostankin vaatteissa laadun ja istuvuuden lisäksi monikäyttöi­syyttä. Siitä hyvä esimerkki on Boutique Bigarren poronnahasta valmistama hame, joka on malliltaan klassinen ja ajaton mutta värjättynä ja pintakäsiteltynä samanaikaisesti todella jännittävä.

Nahkahameeni on yksilöllinen ja se kerää katseita. Hametta voi käyttää lähes kaikissa tilanteissa vaihtamalla yläosaa ja asusteita. Vaikka mittojen mukaan tehty uniikki nahkavaate on tehdasvalmisteista kalliimpi, hintaero häviää vuosien mittaan, kun ajatonta ja kestävää nahkavaatetta tulee käytettyä aina uudestaan ja uudestaan. Lisäksi kauniin, yksilöllisen ja seksikkäänkin nahkavaatteen tuomaa mielihyvää ei voi rahalla mitata.

Pirjo Savolainen on kuin taiteilija, joka korostaa vartalon hyviä puolia ja ottaa suunnittelutyössä mittojen lisäksi huomioon myös asiakkaan persoonan ja tyylin ja rohkeuden pukeutumisessa."