Korkealaatuiset nahkavaatteet ja turkikset

Leena Sarvi
muodistetussa minkkiturkissa.
Kuva Sakari Majantie

Pia Dahlman
muodistetussa minkkiturkissa.
Kuva Sakari Majantie

Jekku Berglund
muodistetussa kettuturkissa.
Kuva Sakari Majantie

Taru Marjamaa muodistetussa kettuturkissa. Kuva Sakari Majantie

Pitkästä minkkiturkista muodistettu käyttöturkki ja helmasta huppu.

Boutique Bigarre suunnittelee nahkavaatteet ja turkikset mittatilaustyönä. Kaikki vaatteemme ovat uniikkikappaleita. Vaatteitamme voi bongata niin catwalkeilla, esiintymislavoilla kuin kadulla – toista samanlaista et tule näkemään.

Mittatilaustyöt

Valmistamme kaikki nahkavaatteet ja turkikset paikan päällä suomalaisena käsityönä. Suosittelemme sinulle asua ja mallia sekä materiaalia ja väriä. Sen jälkeen teemme kaavat ja mallikappaleen, jota sovitamme ja korjaamme, kunnes se istuu täydellisesti.

Näyttelijä Ritva Oksanen. Bigarre'n mokka-asussa. Design Pirjo Savolainen.

Pepe Willberg, Bigarre'n nahkahousuissa.

Nahkavaatteet

Huoleton nahkavaate käy moneen tilanteeseen. Aito nahkavaate on myös kannattava sijoitus, sillä se kestää käyttöä ja mikä parasta – on aina muodissa.

Useimmiten käytämme nahkavaatteissa pehmeää ja taipuisaa, kotimaista poronnahkaa. Se on myös kestävää, eikä repeile. Suomalainen poronnahka on nyt pinnalla myös kansainvälisten muotisuunnittelijoiden keskuudessa. Kuuluisienkin muotitalojen suunnittelijat ovat ihastuneet poronnahkaan, eivätkä suotta.

Atelje Boutique Bigarre valmistaa korkealaatuiset nahkavaatteet ja turkikset mittatilaustyönä Helsingissä

Vanha turkki uudeksi

Löytyykö kaappisi kätköistä muodista pois mennyt turkki tai onko isoäidin turkki jäänyt perinnöksi? Tuo se meille, niin muotoilemme siitä sinulle muodikkaan ja yksilöllisen uuden vaatteen. Lopputuloksena on uniikki, lämmin, kaunis, moderni ja kantajansa parhaita puolia korostava turkisvaate. 

Uudistamme kuluneet ja muodista pois menneet turkikset ammattitaidolla. Uudistettu turkki on paitsi ekologinen valinta myös kannattavaa vanhan materiaalin uusiokäyttöä.

Seela Sella uudistetussa minkkiturkissaan

Seela Sella uudistetussa minkkiturkissaan

Näyttelijä Seela Sella, uudistetussa pikkuturkissaan.

Liisamaija Laaksonen, uudistetussa minkkiturkissaan.

Parka päällä ja asiakkaan omasta vanhasta minkkiturkista sisäturkki. Kuvassa asiakas Marita Kasurinen.

Lähtötilanne

Asiakkaalla voi olla esimerkiksi vanha, pitkä mummolta peritty turkki. Aluksi neuvottelemme siitä, mitä turkiksesta halutaan teettää. Asiakkaalla voi olla mukanaan myös kuva mieleisestä lopputuloksesta.

Tarkistamme turkiksen kunnon sekä nahkapohjan kestävyyden ja tarvittaessa puhdistamme turkin. Otamme mitat ja katsomme sopivan pituuden. Samalla sovimme ensimmäisen sovitusajan.

Sovitamme turkkia pari kertaa, kunnes asiakas hyväksyy lopputuloksen. Asiakas saa upean, muodikkaan ja kauniin käyttöturkin. Helmaosasta voimme tehdä kaulurin. 
Emme käytä turkiksen työstämisessä liimaa, koska se pilaa turkiksen nahkapohjan. Emme lähetä turkkia minnekään, vaan teemme kaikki työvaiheet Boutique Bigarressa.

Minkkiturkki ennen ja jälkeen uudistuksen

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen

Sisäturkki 

Valmistamme vanhasta minkkiturkistasi kauniin sisäturkin, jota ei tule vastaan muiden päällä. Päällisen teemme upeasta suomalaisesta poronnahasta.

Poronnahka hylkii vettä ja on miellyttävän kevyttä sekä hengittävää. Myös miehet voivat teettää itselleen vaikkapa maiharityyppisen sisäturkin, joka pitää lämpimänä säällä kuin säällä. Halutessasi saat turkkiisi hyvin kaavoitetun hupun, joka korvaa hatun ja on kätevä käyttää. 

Atelje Boutique Bigarre valmistaa korkealaatuiset nahka-asut ja turkikset mittatilaustyönä Helsingissä

Muodistukset

Kallis nahkatakki mennyt muodista? Tuo se muodistettavaksi meille, niin ei taatusti unohdu enää vaatekaapin perälle. Muodistamme sekä nahka- että turkisvaatteet hyvällä silmällä ja mielikuvituksella, toiveitasi kuunnellen. Takista voidaan muodistaa vaikkapa vain kaulus, koko takki – tai siitä voidaan loihtia jopa rokkaava mekko.

Korjaukset

Nahkavaatteiden korjaustyöt kannattaa jättää suosiolla ammattilaiselle. Korjaamme vaatteita istuviksi ja sopiviksi. Esimerkiksi palkeenkielien paikkaukset, housunlahkeiden lyhennykset ja hihojen kavennukset onnistuvat vaivatta, kun tuot vaatteen korjattavaksi meille.

Kysy lisää palveluistamme ja tutustu kuvagalleriaamme!

Korjaustöiden tuntiveloitus 70 € + arvonlisävero 24 % + käytettävät materiaalit.
Palvelun kokonaishinnasta sovitaan ennen työn aloitusta.